SUOMEN MOOTTORILIITTO RY PÄIVITTÄÄ LAJIEN TULOSPALVELUA

14.2.2023Suomen Moottoriliitto

SML on tehnyt CrossiBlogi Racing Oy:n kanssa sopimuksen tulosarkisto.fi -palvelun käyttöönoton laajentamisesta.

Tulosarkisto on jo usean vuoden ajan toiminut Motin apuna tulosdatan välityspalveluna, tulosdatan arkistointipalveluna sekä joidenkin lajien sarjataulukoiden sijaintipaikkana. Jatkossa kaikkien SML:n alaisten lajien kilpailutulokset ja sarjataulukot löytyvät tulosarkistossa. Mottiin on jo tehty tarvittavat muutokset ja Motti ohjaa tulosten osalta käyttäjät Tulosarkistoon.

Tulosarkiston käyttöönotto tuo mukanaan kaksi selkeää muutosta; tulosten ja sarjataulukoiden päivittyminen nopeutuu aiemmasta, sekä sarjataulukot laajentuvat kattamaan laajemmin myös kansallisen tason kilpailuluokat.

Tavoitteena on saada tulosten julkaisuprosessi niin tehokkaaksi, että kilpailuiden tulokset ja sarjataulukot päivittyvät jo kilpailupäivänä ja ovat heti median ja harrastajien käytettävissä.

Perinteisesti sarjataulukoita on tehty vain Suomen Cup- ja SM-kilpasarjoille, mutta jatkossa lajiryhmillä on mahdollisuus saada sarjataulukot myös kansallisten kilpailuiden kilpasarjoille tulosarkistoon.

SML ry

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy