Snowcross Super Leaguen kauden viimeiset osakilpailut ajetaan 25.-26.3 OuluZonessa

9.3.2023LiveSports
Kuva Petri Kurkinen

Snowcrossin pohjoismainen Super League starttasi helmikuun alussa Ruotsin Boden Energi Areenalla. Nyt kovatasoinen liiga jatkuu kotimaassa, kun yli 150 Euroopan kovinta snowcross kuskia lähtee taistelemaan sarjan mestaruuksista kauden päättävässä kaksipäiväisessä Ouneva Snowcross OuluZone -kilpailuviikonlopussa.

Pro-luokan sarjapisteiden kärkipaikat ovat tukevati ruotsalaisten hallussa. Kärkipaikkaa pitää Gustav Sahlsten ennen John Stenbergiä ja Martin Johanssonia. Sahlsten ajoi alkukauden jenkkiradoilla ja vei Super Liigan avausosakilpailun suvereenisti nimiinsä ottamalla täyden pistepotin. Neljäntenä Pro-luokassa on norjalainen Robert Lunden. Suomalaisittain korkeimmalla pistetaulukossa on Aleksi Rehu, sijalla kahdeksan.

Naisten luokassa on samankaltainen tilanne kuin Prossa, eli sielläkin kärkisijat ovat ruotsalaisten hallusta. Sarjaa johtaa Hilda Öhman, ennen Davina Backtemania ja Fanny Wikströmiä. Saga Forsell on parhaana suomalaisena sijalla 6.

OuluZonessa ajetaan kaksi täyttä kilpailupäivää, eli jaossa on vielä suuri määrä pisteitä. Mestaruuksien jännittäminen meneekin todennäköisesti sunnuntaille.

Kisat on parasta katsoa paikan päällä!

OuluZonessa kisoja ei tarvitse katsoa hangessa seisten, sillä alueella on katsomot, joista näkyvyys rata-alueelle on taattu. OuluZonen päärakennuksen ravintola tarjoilee grilliruokia ja isot parkkipaikat ja erinomaiset WC-tilat tuovat viihtyvyyttä tapahtumakävijöille.

Kovimmat kisat ovat käynnissä iltapäivällä Pro- ja Naisten-luokkien toimesta lauantaina klo 14.30 - 16.00 ja sunnuntaina 13.30-15.00.

Lauantaina alueella on K-18 anniskelualue klo. 10.00-18.00.
5-12v. lapsille on ohjelmassa OSMK ry:n ohjaama kelkkarata klo. 12.00-16.00.

Liput, aikataulut ja lisätietoa osoitteesta: www.snowcross.fi/oulu
Englanninkielinen livelähetys osoitteesta: www.snowcross.fi/live
Pisteet ennen Oulun kilpailuviikonloppua: www.snowcross.fi/results

-LiveSports Promotions Oy

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy