Enduron MM-sarja vuoden tauon jälkeen Ruotsin maaperällä

31.5.2023Kai Leinonen
Kuva: Cristiano Morello

Skövde isännöi sarjan 4:ttä kilpailuviikonloppua, joka poikkeuksellisesti ajetaan torstaina, perjantaina ja lauantaina. Reitti erikoiskokeiden osalta eroaa Heinolassa ajetusta edellisestä kilpailusta kuin yö ja päivä. Kierroksella on 3 motocross tyyppistä erikoiskoetta ja varsinkin extreme kokeen pituus on todella lyhyt.

Haljala lähtee ajamaan hyviä pisteitä 

Heinolassa omaan tulokseensa pettynyt Hermanni Haljala on pyyhkinyt pettymyksen historiaan ja Ruotsin maastot tarjoavat mahdollisuuden ottaa hyvin pisteitä E1 luokassa molemmilta päiviltä. " Erikoiskokeilla on suhteessa paljon peltoa ja muistuttaa Etelä Euroopassa ajettavia kilpailuita paljon. Mutta kello lähtee jälleen kerran nollasta ja lähdetään antamaan tämän hetkistä parasta. Pyörää on saatu paremmin ja paremmin sopimaan omaan tyyliin, joten luottavaisena lähden kilpailemaan."

Reitti ei ole itselleni sopivin, totesi Puhakainen kilpailun aattona

Samuli Puhakainen lähtee Ruotsin koitokseen matalin odotuksin." Alkukauden aikana extreme kokeet ovat sopineet parhaiten ja siellä olen saanut puristettua hyviä aikoja. Täällä Ruotsissa kyseinen erikoiskoe on todella lyhyt, joten se etu on poissa. Lisäksi motocross tyyppiset erikoiskokeet eivät ole lähteneet sujumaan edellisissä kilpailuissa, joten maltilla lähdetään hakemaan pisteitä molemmilta päiviltä."

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy