Enduro, Italian avoin mestaruussarja, Pieve 18.6.2023

16.6.2023Kai Leinonen
Kuvassa Hermanni Haljala. Kuva: Cristiano Morello

Enduron avoin Italian mestaruussarja jatkuu Pieven kaupungin ympäristössä, sunnuntaina 18.6. Kilpailu koostuu 3:sta erikoiskokeesta kierroksella ja ei tarjoa mitään erityistä verrattuna kauden aikaisempiin koitoksiin. MM-sarjan viimeisessä kilpailupäivässä Iso-Britannian Steve Holcombe oli nopeampi maamiestään Brad Freemanniin verrattuna. Italian Andrea Verona haluaa varmasti iskeä oman osaamisensa pöytään ja ennakkoasetelmissa nopein kuljettaja ratkaistaan kolmikon kesken.

Suomalaisista Hermanni Haljala lähtee kilpailuun osittain testi mielellä, valmistautuen Slovakian seuraavaan MM-osakilpailuun. " Aika perinteinen reitti Italiassa ajettavaan kilpailuun on luvassa. Vauhtia on jossain paikoissa 6 vaihteella mitä laitteet vaan kulkevat. Extreme erikoiskokeella on muutama tosi makea rappu hypättäväksi ja muutenkin mennään rinnettä ylös ja alas. Pyörään tehdään pieniä muutoksia ja siinä mielessä kilpailu antaa loistavan mahdollisuuden saada infoa, sopivatko muutokset vauhdin positiiviseen kehittymiseen." Iloinen Haljala kertoili kuulumisiaan kilpailupaikalta, Pievestä, Italiasta.

Samuli Puhakainen ei osallistu kyseiseen kilpailuun, vaan keskittyy seuraavaan MM-osakilpailuun. Haljalan lisäksi kilpailuun suomalaisista osallistuu Roni Kytönen.

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy