Hermanni Haljalan MM-kausi keskeytyy leikkaushoitoa vaatineen loukkaantumisen johdosta

7.7.2023Kai Leinonen
Kuva: Cristiano Morello

Hermanni Haljalan MM-kausi keskeytyy leikkaushoitoa vaatineen loukkaantumisen johdosta

Enduron MM-sarjaa E1-luokassa ajaneen, Jämsäläisen Hermanni Haljalan kausi keskeytyy Slovakian osakilpailussa sattuneen loukkaantumisen johdosta. "Hakeuduin Suomeen palattuani tutkimuksiin, vaikka Slovakiassa otetuissa röntgenkuvissa ei mitään löytynytkään. Suomessa vasemmasta polvesta otettiin Magneettikuva ja siinä ilmeni Pohjeluun murtuma, joka yhdessä hoitavan Lääkärin kanssa päätettiin operoida. Operaatio suoritettiin 6.7.2023 ja leikkaus onnistui. Tämänhetkisen tiedon valossa ajamaan polvella saa aloittaa aikaisintaan 3 kk:n päästä, eli MM-kausi on minun osaltani ohi tältä vuodelta. Haluan tässä yhteydessä kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, sekä minua auttaneita tahoja."

Seuraava kautta työstetään kovaa vauhtia

" Kautta 2024 on työ jo aloitettu ja tarkoitus on jatkaa MM-sarjassa kilpailua. Tulen tiedottamaan asioista, kun kerrottavaa on. Kulunut kausi sisälsi paljon hyvää ja myöskin kohteita, mihin nyt tullaan panostamaan syksyllä alkavan harjoituskauden aikana. Nyt keskityn polven kuntouttamiseen, ollakseni valmiina harjoituskauteen 2023-2024."

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy