SM Enduron päätöskisa ajetaan tulevana viikonloppuna Mikkelin Otavassa!

7.9.2023Suomen Moottoriliitto

Mikkelin Moottorikerho järjestää Enduron SM-sarjan päätöskilpailun Otavassa. Mikkelin moottorikerholla ja otavalaisilla on pitkät perinteet kilpailujen järjestämisessä Otavan maastoissa aina MM-tason kilpailuista kansallisiin kisoihin. Näiden perinteiden siivittämänä, kerhon juhlakilpailu SML MMK 90V SM ENDURO järjestetään enduron historiaa kunnioittaen täysin uudella reitillä lauantaina 9.9.2023. Katsastus alkaa 7.00 ja kisa starttaa 9.00! Yleisöllä on vapaa pääsy kilpailukeskukseen sekä varikolle.

Viivi-Maria Mäkinen johtaa enduron naisten sarjaa. Kuva Jani Hovi

SM-tason enduroa luvassa Mikkelin Moottorikerhon 90-vuotisjuhlakilpailussa. Kilpailuun on ilmoittautunut 124 kilpailijaa. Kisa ajetaan uudella noin 60 kilometrin reitillä. Mikkelin Moottorikerho on raivannut 30 kilometriä uutta reittiä juhlakilpailua ja kauden päätöstä varten. Edellisessä osakilpailussa mestaruudet ratkesivat jo yleismestaruuden, ja SME3-luokassa kun Eemil Pohjola varmisti paikkansa mestarina! Samoin SME1-luokan mestaruus on jo ratkennut, kun sen vei nimiinsä Hugo Svärd ja Peetu Juupaluoma poimi osakilpailupisteet nimiinsä SME2-luokassa vieden luokan mestaruuden.

Mestaruudet eivät ole vielä jokaisessa luokassa taputeltu, vaan jännitettävää riittää vielä kauden päätöskisaan. Nuorten alle kaksikymmentävuotiaiden U20-luokassa kisataan vielä mestaruudesta tosissaan, kun Niko Puotsaari ja Albert Juhola starttaavat vain yhden pisteen erolla päätöskisaan. Naisten luokan johdossa on Viivi-Maria Mäkinen, mutta mestaruutta tavoitteleva Janette Mielonen on vain muutaman pisteen päässä, joten tiukka kisa naisten mestaruudessa luvassa.

Enduron SM-sarja saa hienon päätöksen Otavassa Mikkelin Moottorikerhon juhlakilpailussa! Suomen kovimmat kamppailevat Mikkelissä enduron mestaruuksista, katso sarjataulukot ennen kisaa täältä: TULOSARKISTOON!

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy