Italian enduro moottoripyörien avoin mestaruussarja, Dario Boario Term, 1. ajopäivä

9.9.2023Kai Leinonen

Holcombe ja Beta, voittamaton yhdistelmä

Italian enduro moottoripyörien avoin mestaruussarja noudatti tuttuakin tutumpaa kaavaa, jossa Steve Holcombe otti omansa ja kukisti Italian Andrea Veronan reilulla 16 sekunnilla päivän taiston tauottua. Viimeisen paikan podiumilla nappasi Italian Matteo Cavallo.

Samuli Puhakainen ajoi kauden tähän mennessä parhaan sijoituksen sarjassa, sijoittuen 21. " Oli mukava ajaa kilpaa ajotauon jälkeen. Reitti meni sekä enduro, että crossi erikoiskokeen osalta todella kuluneeseen kuntoon. Itse koin varsinkin crossi erikoiskokeen osalta, että vauhtia olisi voinut olla enemmänkin, mutta siinäpä sunnuntaille parannettavaa. Ja lämmintä riitti." Puhakainen viestitti kilpailun varikolta.

Roni Kytönen ajoi heti Puhakaisen vanavedessä sijalle 22.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina.

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy