Italian avoin enduro mestaruussarja, Dario Boario Term, 2.ajopäivä

11.9.2023Kai Leinonen
Kuva: Cristiano Morello

Verona kukisti Holcomben tiukan rutistuksen jälkeen

2. ajopäivä Dario Boario Termissä tarjosi todellisen trillerin yleiskilpailun voitosta, jonka Italian Andrea Verona käänsi itselleen 1,16 sekunnin turvin ennen Iso-Britannian Steve Holcombea. Kolmanneksi ajoi Italian Thomas Oldrati.

Suomalaisten paremmuus kääntyi lauantaista päinvastaiseksi, kun Roni Kytösen sijoitus sunnuntailta oli 20. Samuli Puhakainen ajoi 22:ksi. " Tilanteitahan tuossa tuli päivän mittaa , mutta positiivista oli, etten kaatunut kertaakaan. Nyt sitten suunnataan katse viimeisiin MM-sarjan osakilpailuihin, joissa olisi tarkoitus saada pykälää parempaa ajamista aikaiseksi."

Yleiskilpailu:

1) Andrea Verona, ITA, GasGas 45.46,51  2) Steve Holcombe, GBR, Beta +1,16  3) Thomas Oldrati, ITA, Honda +34,86...20) Roni Kytönen, FIN, Honda + 2.56,35...22) Samuli Puhakainen, FIN, Beta +3.12,03

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy