Maailmanmestari Kurvinen kutsukilpailuun Itävaltaan

8.11.2023Tiedottaja

Flat trackin kaksinkertainen maailmanmestari Lasse Kurvinen matkustaa Day of Dirt kutsukilpailuun Itävaltaan. Amerikan ammattilaissarjaan kaudelle 2024 tähtäävän Kurvisen kalenteriin osuu Itävallan matka juurikin oikeaan aikaa, Suomessa ajo-olosuhteet ovat surkeat ja jäärata harjoittelu käynnistyy normaalisti vasta joulukuussa. Heinäkuussa Mischiganissa viimeksi kilpaillut Kurvinen odottaa kutsukilpailusta ja sitä edeltävästä treenipäivästä laadukasta aikaa lajin parissa kuin uusia tuttavuuksia sekä tietysti hauskanpitoa!

Dirt track kilpailuna ajettavaan joukkuekilpailuun 11.11.2023 osallistuu 21 joukkuetta, joissa ajaa 3 kuskia ja kokonaisaika on 3 tuntia. Joukkuekilpailuissa on mukana suomalaisen lisäksi tuore Flat trackin maailmanmestari Tsekeistä, motocrossin moninkertaisia Itävallan mestareita, enduron, supermoton ja roadracingin parista huippukuljettajia. Tietysti kutsukilpailussa ajaa myös Legendoja kilpamoottoripyöräilyn parista.

Dirt track kilpailussa on luvassa hyppyreitä, molempiin suuntiin erilaisia kaarteita ja tiukkoja kilpailutilanteita. Kutsukilpailun järjestää Schruf motorrad, joka on yksi isoimmista KTM-GAS GAS jälleenmyyjistä Itävallassa. Kilpailupaikkana toimii speedway ja flattrack arena Eggendorf, Wiener Neustadtissa.

Osallistujalistaa nimekkäimmistä kuljettajista, virallisia joukkueita ei vielä ole nimetty:

Motocross: Marcel Stauffer motocrossin GP kuljettaja, KTM virallinen testikuljettaja ja Itävallan tuplamestari, Alex Pöztleitner KTM virallinen testikuljettaja, Lukas Neurauter moninkertainen Itävallan mestari, Simon Breitfuss Itävallan ja Slovenian mestari.

Flat track: Ervin Krajcovic tuore maailmanmestari, Ondrej Svedik MM-osakilpailuvoittaja, Max Hellman, Florian Eder, Yasmin Poppenreitter MM-sarjan naiskuljettaja, Lasse Kurvinen kaksinkertainen maailmanmestari.

Enduro: Dieter Rudolf extreme kuljettaja, joka suorittanut neljä kertaa Erzbergin ja Red Bull romaniacs silver luokan voittaja, Marco Messner.

Supermoto: Florian Eder, Christoph Hörig, Martin Wasinger, Raphael Schneider.

Road racing: Roland Resch moninkertainen Itävallan mestari, Julian Mayer, Oliver König.

Legendat: Werner Schruf, Joe Lechner, Pavol Pucko, Markus Eigner, Ferdinand Berger.

Kurvinen ajaa kilpailun Schruff motorrad KTM 450 SXF flat track pyörällä ja joukkueessa ajaa suomalaisen lisäksi Werner Schruff ja Markus Eignerin kanssa samassa joukkueessa. Reissua ei voi kutsua loma tai pelkäksi kisamatkaksk vaan suomalaisen ohjelmassa on muutakin ohjelmaa harjoittelun ja kilpailun lisäksi, joten isänpäivä vietetään tällä kertaa Itävallassa.

Lisää kilpailusta Motorrad Reportterin uutisesta.

-Lasse Kurvinen racing tiedotus

Sivuston tarjoaa CrossiBlogi Racing Oy